با ترکیب میوه‌های رنگارنگ و خوش‌طعم تابستان، می‌توانید در خانه لواشک چندمیوه بهداشتی و خانگی تهیه کنید.

لواشک

همشهری آنلاین : بسته به اینکه لواشک ترش دوست داشته باشید یا شیرین و ملس، می‌توانید مقدار و ترکیب میوه‌های مورداستفاده را به دلخواه خود تغییر دهید.

نام: لواشک چندمیوه

مدت زمان آماده‌سازی: ۴ ساعت

تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

آلبالو: ۵۰۰ گرم

آلو قرمز: ۵۰۰ گرم

زردآلو: ۵۰۰ گرم

نبات: یک تکه کوچک

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. هسته آلبالو و زردآلو را خارج کنید. سپس با نمک و آلوقرمز روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بیندازند و له شود. یک تکه نبات اضافه کنید تا طعم ملسی به‌دست بیاید.

۲. آبکش را روی کاسه‌ای بزرگ قرار دهید. سپس میوه‌ها را در آبکش بریزید و با دست فشار دهید تا آب از پوره جدا شود.

۳. پوست و دانه‌ها را جدا کنید. درصورت نیاز پوره را در مخلوط‌کن بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید.

۴. کف سینی یا ظرف موردنظرتان را چرب و مواد لواشک را در آن پهن کنید. ظرف را در فر یا هوای آزاد قرار دهید تا لواشک خشک شود.

نکته: مراقب باشید پوره زیاد آبدار نباشد تا لواشک حین خشک‌شدن کپک نزند.

چطور لواشک چندمیوه خانگی درست کنیم؟

کد خبر 873466
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha